SPIL EN PROFESSIONEL ROLLE I ANDRES LIV

Underholdende, lærende interaktivt foredrag om den professionelle rolles betydning

når man ’vil noget med nogen’

I mange fag, som ’møder’ børn, unge eller voksne, er der brug for, at ’den professionelle’ både er en autoritet og et autentisk menneske, som kan skabe tillid uden at fratage den anden selvstændighed. Den professionelles evne til at skabe relation er essentiel for betydningen af ’mødet’ og det, der sker i forlængelse af ’mødet’.

Hvad er en professionel rolle? Hvad betyder den professionelle rolle egentlig for relationen?  Hvordan dannes virkelyst og medansvar i relationen, frem for umyndiggørelse og modløshed? Hvordan kan man arbejde med de professionelle roller og kommunikationsadfærd?

Foredraget giver en humoristisk, medrivende og håndgribelig indsigt i de relationsskabende rollers betydning gennem en sprogfilosofisk forståelse og redskaber fra skuespillerens værktøjskasse.

Foredraget ”At spille en professionel rolle i andres liv” henvender sig til fagprofessionelle, hvis daglige arbejde er at skabe tryghed og motivation i relationer, f.eks. undervisere, gymnasielærere, skolelærere, pædagoger, skoleledere, socialrådgivere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker og læger.

 Foredraget tilpasses jeres praksis og behov.

Foredraget kan afholdes som et kursus, hvis I ønsker et længere og dybere forløb.