Medier

Jeg har deltaget som ekspert i flere TV- og radioudsendelser om roller og om, hvordan vores krop og stemme har betydning for kommunikationen og samspillet. Temaerne har strakt sig fra rollen som vært og gæst i sociale sammenhænge til analyse af den musikalske betydning af dirigenters adfærd under Malko-konkurrencen.

Der er skrevet flere artikler om mit arbejde i forskellige sammenhænge, og jeg har selv skrevet artikler m.v. Disse præsenteres herunder. 

Derudover har jeg en solid erfaring med at arbejde med medier og performance gennem mit arbejde med at uddanne og udvikle værter og reportere i DR.

Herunder er links til bøger og artikler.

Bøger:    

At spille en rolle i andres liv. Om den pædagogiske kunst "at ville noget med noget med nogen". Mia Hesselberg-Thomsen (Speciale, 2016).

På spil i byen – gadeteater med børn og unge (2013), Svalgaard Nielsen, M. og Hesselberg-Thomsen, M., Forlaget DRAMA

Udnyt dit potentiale og lær selviscenesættelsens kunst (2008), Flege, G. og Hesselberg-Thomsen, M., Løven og Margueritruten, Binau, S., Hjørdis, M. og Christensen, T., Ceoneo books.

 

Artikler om Mia Hesselberg-Thomsens arbejde:
'Få dit budskab til at trænge igennem', af Jesper Lund (RegX). Syddansk Universitet

'Knofedt og engagement øger forældrenes indflydelse', af Else Marie Andersen, Lilleskolen 20-12 – fortællinger om engagement, s. 6-7, Lilleskolerne

'Du bliver stemplet på 30 sekunder', af Charlotte Preis Jensen, Berlingske Karriere

'Teater forbereder elever til prøve', af Jakob Wärme Hansen, Folkeskolen

'Få kroppen med til jobsamtalen', af Louise Zabel, Dansk Magisterforening

'Stigende virksomheds-interesse for skuespilteknikker', af Ulla Oppermann Blankholm, JobIndex

'Få styr på dit kropssprog og bliv bedre til at kommunikere', af Camilla Momme, DSA  


Artikler skrevet af Mia Hesselberg-Thomsen:

Jeg har skrevet en række klummer i forbindelse med mit bestyrelsesvirke i Lilleskolernes Sammenslutning. De handler om skole, men berører forhold som er gældende i mange andre faglige og professionelle sammenhænge.

'Do be do be do…', (2016), Hesselberg-Thomsen, M., Årsskrift 2016 s. 22, Lilleskolerne

'Sådan nogen som os' (2015), Hesselberg-Thomsen, M., Årsskrift 2015 s. 48, Lilleskolerne

'Hvad betyder det?' (2014), Hesselberg-Thomsen, M., Årsskrift 2014 s. 32, Lilleskolerne

'Du skal ikke gøre som jeg gør – du skal gøre, som jeg siger!' (2013), Hesselberg-Thomsen, M., Årsskrift s. 60-61, Lilleskolerne

 

troværdighed, gennemslagskraft, lederrolle, ledelse, performance, kommunikationsadfærd, kommunikation, kropssprog, kroppens sprog, værdier, samspil, samarbejde, protreptik, ole fogh kirkeby, jens arentzen, leadagency, DR, danmarks radio, værtstræner, stemmetræning, medietræning, værdier, sceneskræk, lampefeber, sceniske værktøjer, historiefortælling, storytelling, mimesis, athenas, foredrag, kursus, kurser, Mia Hesselberg, Mia Hesselberg-Thomsen, Mia Hesselbjerg-Thomsen, Act to, actto, act2, act, www.a-ct.dk, a-ct, gitte flege, center for ledelse, teknologisk institut, retorik