Udtalelser

Her er et uddrag af, hvad andre har sagt om de foredrag, kurser, workshops og performancetræningssessioner, som jeg har afholdt igennem tiden.

"Om myndighedsrollen og dialog" for 40 tilsynsmedarbejdere

"En god oplevelse med faglige og humoristiske øvelser!"

Sanne Sommer, Socialtilsyn Midt

"Om Dialog", 70 medarbejdere

”Mia var rigtig god til forud for foredraget at spore sig ind på, hvad vores opgave går ud på, og hun kunne dermed målrette sit oplæg til vores behov. Det ramte spot on.”

”I Socialtilsyn Hovedstaden var vi meget tilfredse med hendes oplæg om kropssproget i dialog. Vi fik sat vores kommunikation i perspektiv, og vi fik øjnene op for, hvor meget der er ”i spil”, når vi kommunikerer i forbindelse med vores tilsynsarbejde. Oplægget har givet os stof til eftertanke og har gjort os bedre i stand til at aflæse vores samarbejdspartnere, men især også til at give hinanden feed-back på vores kommunikation efter et tilsynsbesøg. Det var et frisk og tiltrængt pust i vores travle hverdag.”

Kristina Vang Jensen, Souschef og sektionsleder, Socialtilsyn Hovedstaden

Foredrag om lærerrollens betydning

på Aarhus Universitet

"Hvad siger din krop, mens du taler?" for journalister og kommunikationsmedarbejdere fra otte danske universiteter.

”Vi havde booket Mia, til at udfordre 65 kommunikationsfolk der er helt på hjemmebane, når der skal skrives. Det var super interessant, at blive udfordret på det non-verbale og deltagerne blev både overraskede og klogere efter oplægget. Vi fik grint en masse, hvilket ofte fremmer kommunikationen resten af dagen. Helt klart anbefalelsesværdigt i en tid hvor næsten alt handler om, at vi taler om det vi siger men, sjældent taler om, hvordan vi gør det. Her fik vi prøvet en masse på egen krop.”

Janie Huus Tange, Senior Advisor / Case Competition Coach, CBS Business

Værtsinstruktion på DR

"Mange tak for din store hjælp. Den var uvurderlig. Aldrig har jeg haft så gode tilbagemeldinger. Behagelige, opbyggelige og præcise."

Bjarne Steensbeck, DR Vært

Performancetræning med forskere fra Statens Serum Institut

“I have worked with Mia personally and the results are immediate. I can also see dramatic improvements in the professional presentation of those of my colleagues who have also worked with Mia. She has a highly creative method of addressing specific needs. I can highly recommend Mia and ACT TO.”

Paula Hedley, Molecular Biologist, Statens Serum Institut

Performancesamtaler hos ConsilioNexus

"Tak for 3 gode sessioner hvor jeg har lært meget om mig selv, samt fået værktøjer til hvordan jeg kan skabe mere energi og performe bedre, når der skal tales og præsenteres både i mindre og større fora."

Søren Schmidt, CEO, DSV Road Holding A/S

Lederkurser, 12-14 ledere

”Mia formåede at inddrage og skabe en tillidsfuld stemning blandt vores deltagere på Rambølls lederuddannelse. Latter og højt humør blev efterfulgt af eftertanke, når hun formåede at spotte lige præcis dét, der kunne styrkes og dét, der evt. skulle nedtones ved den enkelte. Der var meget vi som undervisere efterfølgende kunne referere tilbage til, når vi arbejdede med deltagerne og deres ledelsesstil."

Lise Svinth Jonassen, HR-business partner, Rambøll

Lederkurser, 12-14 ledere

”Mia formåede at inddrage og skabe en tillidsfuld stemning blandt vores deltagere på Rambølls lederuddannelse. Latter og højt humør blev efterfulgt af eftertanke, når hun formåede at spotte lige præcis dét, der kunne styrkes og dét, der evt. skulle nedtones ved den enkelte. Der var meget vi som undervisere efterfølgende kunne referere tilbage til, når vi arbejdede med deltagerne og deres ledelsesstil."

Lise Svinth Jonassen, HR business partner, Rambøll

 "Om at blive interviewet", workshop for forfattere

"Tilbagemeldingerne fra kursisterne var helt overvældende gode. ’Ikke et minut spildt’, ’Vidunderligt, inspirerende og meget nyttigt’ og ’meget sympatisk og dygtig underviser’ var nogle af kommentarerne."

Anne-Sophie Lunding-Sørensen, Kursussekretær, Dansk Forfatterforening

Foredrag for 70 medarbejdere

”Jeg har i flere omgange benyttet Mia som foredragsholder og det har været en klar succes hver gang. Mia’s foredrag er inspirerende, involverende og får deltagerne til at reflektere over deres hverdag. Jeg kan klart anbefale Mia.”

Ernst Eskildsen, EBAS

Performancetræning: Dit kropssprog, når du holder tale
 
"Mange tak for en rigtig god workshop. Du var god til at tilpasse indholdet efter vores behov, og dine input var konkrete og håndterbare. Og både før og efter seancen har du stillet dig til rådighed med viden."
 
Kent Kristensen, journalist og taleskriver,  CBS

„Hvad siger din krop, mens du taler?“ 120 lærere og pædagoger

„Super godt, fik lige en kommentar fra ældre lærer i dag, som Mia kan få med på vejen: Alle lærerstuderende burde have et foredrag af Mia på 4. årgang, inden de starter som lærere, – det er der mange nye lærere, som ville have rigtig god brug for.“

Camilla Hoffmann – Sct. Jørgens Skole, Næstved Kommune

„Værdier i spil“, 190 personer

„Tak for et fornemt oplæg. Jeg har modtaget overvældende positiv feedback på dit oplæg efterfølgende, og den kan jeg kun tilslutte mig. Det var professionelt, lærerigt, øjenåbnende og sjovt på samme tid."

Ole Magnus Mølbak Andersen, Chef-/personalekonsulent – Statens Arkiver

“Mia Hesselberg-Thomsen besidder menneskekundskab og udtalt psykologisk sans og dermed evnen til indlevelse i det andet menneskes livsverden, og til at forstå, hvilke værdier det orienterer sig imod. Dette giver et optimalt udgangspunkt for at bistå den anden i at vende sig mod det væsentlige i sig selv.”

Citat fra udtalelse, Ole Fogh Kirkeby, professor, Dr.Phil.

„Hvad siger din krop, mens du taler?“ for 50 personer

„Meget engageret, meget relevant, fuld valuta for pengene! Vi var meget aktive, og samtidig var emnet meget relevant for skolelærere og ledere i forbindelse med den daglige kommunikation. Og vi fik viden, som er lige til at gå i gang med at bruge.“

Peter Hugger – VIIS 
Forening for viceskoleledere inden for Danmarks Privatskoleforening

„Sig det så det ses“, 100 personer

„Underholdende og god til at involvere lytterne.“ 

Heidi Poulsen – Middelfart Sparekasse

 

„Hvad siger din krop, mens du taler?“ 30 personer

„God energi, seriøst indhold og meget brugbart og inspirerende."

Anne Louise Hassing, Frie Skolers Lærerforening

Kurser i gennemslagskraft, kommunikation og ledelse + performancetræning

„Vi har haft fornøjelsen af Mia igennem mange år, hold og deltagere. Udbyttet har altid været det samme – de flotteste tilbagemeldinger og ros for hendes indsats. Mia formår hurtigt at etablere tillid og fastholde den med deltagerne – hvilket er en forudsætning for hendes innovative øvelser. Hun formår at få deltagerne til at udvide deres komfortzone og forstå vigtigheden af kropslig og verbal kommunikation. Hun har en stålsat, men charmerende og smilende, tilgang til deltagerne, hvis udbytte er det vigtigste for hende. Jeg kan kun anbefale Mia til alle, der skal arbejde med kropssprog, udstråling og det at være „på“.“

Jan Binau, Direktør – Vfactor A/S, diplomuddannelse i ledelse

Performancetræning, workshop og kurser

„Mia Hesselberg fra ACT TO har arbejdet som ekstern konsulent for DR VÆRTER siden 2009 (red.:og som værtsinstruktør siden 2007). Mia har både arbejdet med radio- og tv-værter. Hun har primært været ansat til at udvikle værternes performanceevne og give dem konkrete værktøjer, som kan integreres i det daglige arbejde, så værterne fremstår troværdige og ægte. Mia har både arbejdet individuelt med værter og med større grupper af værter.

Værterne beskriver Mia som sympatisk og utrolig kompetent.
Mia er god til at se værternes evner og inspirere dem til fortsat udvikling.

Som en vært beskriver det:
„Undervisningen var perfekt målrettet mine behov, jeg kunne let bruge redskaberne i mit arbejde og oplever god og positiv effekt.“
 
„Jeg oplever Mia som en positiv og kompetent samarbejdspartner, der altid er åben for dialog og rigtig god til at tilpasse sine metoder og værktøjer, så de bedste resultater opnås!“

Lise Mühlhausen, DR-værter, DR

Kurser i gennemslagskraft, kommunikation og ledelse + performancetræning

„Mias helt unikke evne til at forstå hvert enkelt menneskes behov og ressourcer – giver det helt rigtige udgangspunkt for at løfte både autenticitet og gennemslagskraften. Og det åbner op for nye personlige resultater."

Charlotte Alexandra Pedersen, Vfactor A/S Value Academy Lederuddannelse, diplomuddannelse

Performancetræning

"Mia helped me improve my presentation skills. Working with Mia on improving my presentation skills was both fun and very different from the way I usually receive training. The training was designed to my personality and my challenges and had a very strong personal development side effect – meaning that not only am I able to make a stronger point during presentations now, but I actually enjoy it too. 

Mias ways of working with performance made me realize that my former view of a basic way to act on a stage was completely wrong. Being a good performer is about using the best of yourself to help you send your message out to the audience. 

I highly recommend anyone in any business to work with Mia – no matter how good you are, your stage performance can always improve."

Orit Margyar, Head of Quality Process Applications at Coloplast A/S

Performancetræning

„Mia har på sin tillidsvækkende og jordnære facon trænet med mig og givet mig nogle gode redskaber og teknikker. Takket være Mia er jeg begyndt at komme ud over scenekanten og har derved taget et kæmpe skridt. Nu er det op til mig selv at arbejde videre.“

Winnie Nederby – Chefsekretær HK

Performancetræning med konsulenter hos Laigaard og Partners A/S

“Mia in ACT TO has trained several of our employe in Laigaard & Partners A/S with succes. She and her company has always been taiking care of the individuals need compared with the goals set up in our company. I can give my best recommendation for Mia and ACT TO.”

Claus Laigaard, CEO Laigaard og Partners A/S

Performancetræning

„Jeg har gennemført fem træningssessioner med Mia Hesselberg-Thomsen i udvikling af personlig gennemslagskraft og performance. Det har været en rigtig god udfordring, som har været udført i professionelle, trygge og sjove rammer."


Nina Maria Mørk, Mainplot
 

Workshop for unge

„Hvem skulle tro, at man kunne få 21 elever fra 8. og 9. klasse til at være i skole fredag eftermiddag, lørdag og søndag? At det meste kan lade sig gøre – hvis man beslutter sig for, at det vil man gerne – fik et hold fra 8/9 årgang at mærke på egen krop, da der blev afholdt EGO-kursus på Brønshøj Skole. Meningen med kurset var at give de lidt mere stille eksistenser i klasserne nogle redskaber til at mindske nervøsiteten og forbedre præstationen, når de fx laver fremlæggelser eller skal til eksamen. Skal man tro, hvad eleverne skrev efter kurset – så kan det faktisk lade sig gøre – i løbet af en weekend - at blive klogere på sig selv og den måde man optræder på. Og oven i købet have det sjovt samtidigt.“

Jean Kristiansen, lærer, Brønshøj Skole


Det sagde 8.-9. klasseseleverne:
 „Det har været et vildt godt kursus. Jeg har lært meget og føler mig meget mere sikker på at fremlægge nu.“

„En af de ti bedste weekender i mit liv. Har seriøst glædet mig til hver dag.“

„Det har været rigtig sjovt. Jeg var lidt bange for, at det ville blive en hel weekend med skole, men det er det IKKE.“

„Jeg har lært noget, som jeg ikke troede, man kunne lære noget om. Jeg tror, at vi alle sammen får meget gavn af dette kursus. Det burde alle lære.“

„Jeg har været rigtig glad for det her kursus, for jeg har lært at fremlægge for mange mennesker uden at blive nervøs.“

„Jeg har lært, at ens mimik fx er supervigtig, når man skal fremlægge. Og hvis man ikke rigtig gider det, inden man starter, så duer det ikke.“

„Jeg har lært – at jeg godt kan!!!“

„Jeg har lært, hvad jeg gør, hvis jeg bliver nervøs.“

„Det med at sige „Ja, det vil jeg gerne“, er helt sikkert en af de vigtigste ting, jeg har lært. Og så var det godt at få individuelle råd.“

Kurset blev gennemført med økonomisk støtte fra KulturKometen af udskolingslærer Jean Kristiansen og skolens UU-vejleder, Gitte Brun, Brønshøj Skole.


Læs artikel ’Teater forbereder elever til prøve’ af Jakob Wärme Hansen, Folkeskolen.